П`ятниця, 29.03.2024, 13:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 

Яворівська ЗОШ І-ІІ ступенів

Головна » 2014 » Листопад » 5 » Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності
18:47
Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності

У школі активно проходить місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності.

 

 

              

 

  У кожному класі на дану тематику проходять виховні години. А у 4 класі, класний керівник Шевчук М.С., проведено відкриту виховну годину.  «Про безпеку пам’ятай , правила не забувай». До цього вчителем та учнями проведена ґрунтовна підготовка : учні виліпили із пластиліну композицію «Сірники не іграшки». Виховна година проведена на високому методичному рівні із використанням інтерактивних методик : на початку заняття учні колективно складали «Асоціативний кущ» за темою «Небезпека», всі завдання мали змагальний характер. Змагання відбувалося в іграх «Переконай мене», «Відгадай за описом, яка це небезпечна ситуація».

   Встановленню широких між предметних зв’язків сприяла робота над авторським віршем вчительки  «Я нічого не боюся», загадування та розгадування загадок про небезпечні ситуації. Впродовж всього уроку учні працювали під девізом « Ми знаємо правила безпечної поведінки , реагуємо на небезпеку без страху і зупинки», пропагувалася постійно думка про те, щоб небезпечні явища і предмети перетворити на безпечні та необхідні.       Створенню позитивного настрою сприяло «Коло побажань» однокласникам у небезпечній ситуації , а на завершення кожен із учнів у віршованій формі розповів про правила безпеки на дорозі, під час грози, пожежі , з електрикою.

 Майя Сергіївна приготувала до уроку яскраву, заохочувальну наочність : міні - підручник для кожного учня, шапочки із зображенням небезпечної ситуації.

   Саме такі, активні та інтерактивні форми проведення заходів, на нашу думку, сприяють засвоєнню основних правил безпеки життєдіяльності. 

Переглядів: 589 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: